Informatie voor studenten

Ontdek je talenten bij Academie Verbist! Ben je creatief, sociaal en droom je ervan mensen mooier te maken? Dan ben je aan het juiste adres voor een allround kappersopleiding bij Academie Verbist. Dé weg naar een toekomstgericht beroep!

Naast de opleiding tot haarartiest, leren we je ook succesvol om te gaan met klanten en scherpen we je commerciële talenten aan. Regelmatig zorgen we dan ook voor sessies met externe docenten en consulenten om de opleiding nog meer compleet te maken.

Wij bieden intensieve begeleiding, kwaliteit en individuele aandacht voor de student. Dit is mogelijk omdat we jaarlijks maar een beperkt aantal studenten toelaten. Dankzij dit beperkt aantal leerlingen krijgt iedereen de persoonlijke aandacht en feedback die hij of zij nodig heeft.

Is je doel het starten van een eigen kapsalon of een (internationale) carrière achter de schermen van de showbusiness. Alles is mogelijk!! Maar je moet natuurlijk wel eerst de basisprincipes van brushen, knippen, kleuren, stylen, en alles wat daarbij hoort in je vingers krijgen De leerlingen leren hier alle knepen van het vak door te werken op echte modellen in plaats van op oefenhoofden. Zowel dames-als herenkappen komen aan bod

Het is dan ook gemakkelijk te begrijpen dat de Academie haar leerlingen de garantie biedt dat ze na hun studies onmiddellijk aan de slag kunnen bij de beste kapsalons of in hun eigen zaak, ze zijn immers bedrijfsklaar! Dit gebeurt uiteraard steeds onder deskundige begeleiding. Hier wordt je echt allround kapper of kapster!

Bovendien kom je gedurende je opleiding in contact met de diverse mogelijkheden van het beroep. Wat dacht je van een internationale carrière in de theater- of filmwereld? De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.. Ook (inter)nationale wedstrijden staan geregeld op het programma.

Het is dan ook gemakkelijk te begrijpen dat de Academie haar leerlingen de garantie biedt dat ze na hun studies onmiddellijk aan de slag kunnen bij de beste kapsalons of in hun eigen zaak, ze zijn immers bedrijfsklaar!