Specialisaties

Academie Verbist, reeds meer dan 50 jaar toonaangevend in kappersopleidingen, biedt ook aan haar collega’s kappers (alle niveaus) de kans om zich verder te ontplooien, te specialiseren en de nieuwste technieken aan te leren. De opleidingen worden aangepast aan de behoeften van de cursisten, wij staan garant voor individuele begeleiding en motivatie. De nadruk wordt gelegd op productiviteit aan hoge kwaliteit, voor een optimaal commercieel rendement. Er wordt aandacht gegeven aan zowel klassieke als moderne technieken. De cursussen zijn hoofdzakelijk praktijkgericht wat een onmiddellijke verhoging van de vakbekwaamheid met zich meebrengt.

Snit

Verbeter je niveau op het gebied van snit. Deze cursus richt zich enkel naar diegenen met een vooropleiding in het kappersberoep. De opleidingsduur bedraagt 5 weken, gedurende 3 dagen per week.

Brushing

Verbeter je niveau op het gebied van brushing Deze cursus richt zich enkel naar diegenen met een vooropleiding in het kappersberoep. Gevestigde kappers kunnen veel tijd besparen door de jongsten van hun team deze cursus(sen) te laten volgen zodat deze sneller ten volle in het salon kunnen meewerken. De opleidingsduur bedraagt 5 weken, gedurende 3 dagen per week.

Op maat

Op aanvraag kan geconcentreerd worden op 1 bepaald domein (diagnose, opsteekkapsels, balayage,…) De opleidingsduur is steeds afhankelijk van de bestaande bekwaamheid en ervaring van de geïnteresseerde kapper en wordt in overleg bepaald. De prijs is dan ook afhankelijk van de opleidingsduur.